- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEArdei umpluti cu carne de pasare, la cuptor

Ardei umpluti cu carne de pasare, la cuptor

O mancare simpla, dar foarte gustoasa, potrivita pentru nevoile nutritionale ale juniorului tau si care furnizeaza atat proteine, cat si fibre si fier. Incearca aceasta reteta de ardei umpluti cu carne de pasare, la cuptor – e delicioasa!

Ingrediente:

1 kg carne de pasare

1ceasca orez

1 ceapa

1 legatura verdeata (marar si patrunjel)

sare, piper

1 litru suc de rosii

1 ou

ulei vegetal

2 crengute cimbru si 2 foi de dafin, proaspete sau uscate

Preparare

  1. Se spala carnea, se taie cuburi si se da prin masina de tocat, cu verdeata si ceapa.
  2. Se spala orezul si se adauga in amestecul de carne tocata, condimentandu-se apoi cu sare, piper si doua linguri din sucul de rosii. (Vara se poate folosi sos de rosii facut de casa)
  3. Se adauga si oul si se amesteca bine totul.
  4. Se taie capacul fiecarui ardei in parte, se curata ardeii de seminte si se spala. Cu ajutorul unei lingurite, se umplu ardeii, lasand un pic de loc pana sus, deoarece compozitia va mai creste un pic de la orez. Se pun capacele de la ardei la loc.
  5. Se pun ardeii intr-o tava pentru cuptor, se adauga deasupra lor sucul de rosii ramas. Se adauga apa, pana ce se acopera ardeii pe trei sferturi. Se adauga cimbrul si dafinul, apoi se dau ardeii la cuptor, pentru o ora si jumatate. Se servesc cu iaurt sau smantana.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme