Cartofii calzi la cuptor, cu smantana si unt sunt pasiunea copiilor, asa ca profita ca sa adaugi in ei si ceva legume sanatoase: broccoli, conopida, porumb, dovlecei.
Ingrediente
– 4 cartofi mari
– 1 broccoli mic
– 3-4 buchetele de conopida
– 1 dovlecel
– 1 conserva mica de porumb fiert
– 2 crenvusti de soia
– smantana, unt, sare
– ulei de masline pentru calit legumele
Mod de preparare
- Se pun cartofii pe o tava tapetata cu hartie pergament, se inteapa cu o furculita si se dau la cuptorul incins, pentru cca 50 minute.
- Cand sunt gata cartofii, se scot, se taie in patru, cu tot cu coaja si se adauga in ei cate un cub de unt si sare.
- Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, se lasa la incins si se adauga legumele taiate cuburi si crenvurstii de soia taiati feliute. Se calesc cateva minute, apoi se scot si se ajutorul unei lingurite in cartofi.
- Se adauga smantana dupa gust.
Mai multe retete delicioase pe hobbybucatar.ro