- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIJoc si jucariiVarsta potrivita pentru role

Varsta potrivita pentru role

roleAnotimpul cald se apropie cu repeziciune, lucru care pune la incercare creativitatea parintilor atunci cand vine vorba de cresterea propriului copil. Multi se gandesc sa isi duca copiii la un sport in aer liber, altii la inot, insa, cei mai multi isi doresc ca acestia sa invete sa mearga pe role.

Cu toate acestea, nu toti parintii cunosc care este varsta potrivita pentru role. Multi copii sunt fascinati de miscarea pe role, dorind sa le incerce.
Medicii avertizeaza asupra masurilor de precautie pe care trebuie sa le ia parintii atunci cand vine vorba de role. Potrivit lor, copilul poate incalta rolele incepand cu varsta de 4 anisori, fiind insotit intotdeauna de parinti ori de instructori specializati in acest sport.
Mersul pe role implica cunoasterea modalitatii de franare, oprire, intoarcere. Pozitia corecta pentru role este usor aplecat inainte.
Potrivit specialistilor, parintii au rol in stapanirea excesului de viteza al copilului, acestia trebuind sa le explice ceea ce se poate intampla in cazul in care merg cu o viteza prea mare. In plus, ferirea de locurile aglomerate este o alta masura de precautie.
Ori de cate ori copilul merge cu rolele parintii vor trebui sa se asigure ca acestia poarta echipamentul de protectie. Casca, cotierele, genuchierele vor trebui purtate indiferent de ocazie, chiar si pentru o durata mica.
Mersul cu rolele implica si micile accidente cu care va trebui sa va obisnuiti. In masura in care este purtat echipamentul de protectie, copilul se afla in afara oricarui pericol.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme