- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetete5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre scortisoara

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre scortisoara

Scortisoara este, fara doar si poate, unul dintre cele mai des utilizate condimente din bucatarie. O poti adauga in prajituri, in placinte, in fursecuri. In bucatariile asiatice se adauga si in felurile principale de mancare, orez, tocanite sau sosuri. Ca sa nu mai vorbim de scortisoara adaugata in bauturi. Dincolo de gustul delicios, scortisoara are si o multime de beneficii pentru sanatate. Iata numai cateva dintre ele. 

  1. Scortisoara este bogata in antioxidanti

Antioxidantii reduc radicalii liberi din fluxul sangvin. Antioxidantii din scortisoara sunt mai puternici si decat cei din usturoi. Scortisoara protejeaza, de asemenea, impotriva bolilor cardiovasculare, atacului cerebral sau cancerului.

  1. Scortisoara are proprietati antiinflamatorii

Inflamatiile din organism pot deveni, cu timpul, cronice. Marirea numarului de celule din sistemul imunitar poate conduce la o mutatie genetica ce a fost legata de boli precum Alzheimer, astm, artrita, boala Crohn, scleroza multipla, boli cardiovasculare sau atac cerebral. Proprietatile antiinflamatorii ale scortisoarei fac din aceasta un medicament bun impotriva inflamatiilor cronice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme