- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFamiliaCaravana Cartii BookLand revine la Ploiesti

Caravana Cartii BookLand revine la Ploiesti

La Ploiesti ai de unde sa citesti! Pentru ca BookLand, caravana cartii, poposeste aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand isi instaleaza tabara marti, 25 iunie, in Piata Victoriei, pentru un rendez-vous intelectual prietenos si deloc scortos. Te asteptam pana duminica, 7 iulie, cu o avalansa de carti, tombole si surprize. Si, asa cum te-ai obisnuit, evenimentele artistice si culturale pe care ti le-am pregatit iti vor umple timpul in cel mai placut mod! 

 

4Multumim Primariei Municipiului Ploiesti, in special domnului primar pentru tot sprijinul oferit acestui eveniment cultural.

Ai cu ce te lauda? Vino in Caravana BookLand, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante. Te asteptam cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri, la preturi de producator.

Vino si tu intre 25 iunie si 7 iulie si rasfoieste cartile sufletului tau!

“Anul acesta, BookLand revine si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile, mai populare, si de ce nu, mai vizitate, si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor prietenilor cartii: de la cel mai mic pana la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

 

 

 

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme