- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFamilia2011 si intarirea relatiilor de familie

2011 si intarirea relatiilor de familie

familie fericita (www.goc.state.md.us)Odata cu raspantia dintre ani te vezi in fata a noi dorinte pentru ceea ce va veni. Bineinteles relatia de familie este unul dintre planurile tale principale. A te ocupa mai mult de cei din jur, a incerca sa ii ocrotesti sau sa realizezi cat mai multe obiective impreuna inseamna a-ti consolida relatia cu cei apropiati.

De aceea, multe mamici au in vedere o serie de evenimente pe care si-ar dori sa le petreaca in noul an, dorindu-si chiar transformari radicale in anul ce tocmai a sosit.

Problemele de la serviciu ne ocupa mare parte din timpul ce ar trebui dedicat celor iubiti. De aceea, va trebui sa incercati in 2011 cateva escapade alaturi de cei dragi. Va puteti planifica inca de pe acum concediul si puteti avea chiar o discutie cu seful pentru respectarea celor opt ore lucrate.

Stim cu totii cat de important este stilul de viata construit in cadrul unei familii. De aceea, a gati, a face sport, a lua masa impreuna inseamna o conduita corecta in noul an. Chiar daca mama este cea care gateste intregii familii cu mare drag, acum puteti incerca sa implicati mai mult copiii si tatal in prepararea mancarurilor. In acest fel, partenerii se vor apropia mai mult, iar cei mici vor avea cateva lucruri destul de importante de invatat pentru viitor. Dupa preparare, bineinteles, urmeaza masa in familie. A respecta un program de masa la care sa ia parte intregii membri ai familiei inseamna mult respect pentru cei dragi. Masa devine astfel un obicei destul de placut in care toti cei dragi au posibilitatea de a se intalni.

Sportul este o alta activitate care mentine un stil de viata sanatos. De aceea, plimbarile cat mai dese in parc sau chiar orele de aerobic imediat dupa trezire sunt importante pentru sanatatea familiei.

Relatia de cuplu poate ca a avut de suferit destul de mult ca urmare a impedimentelor de ordin financiar de anul trecut, datorate crizei economice in care ne situam si in prezent. Cu toate acestea, partenerilor le trebuie cateva clipe de ragaz pentru a se cunoaste mai bine. De aceea, este indicat sa iesiti cat mai mult timp impreuna si sa va bucurati de fiecare secunda in care sunteti amandoi. Puteti incerca sa trimiteti copiii la bunici pentru cateva ore, in acest fel putand petrece o dupa-amiaza de neuitat impreuna cu iubitul. Iar daca apar cateva suspiciuni in legatura cu viitorul relatiei voastre este indicat sa incercati sa ii comunicati iubitului ceea ce va deranjeaza.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme