- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
SCOLARICopilul la scoala1348 de locuri ramase libere in Capitala la clasa pregatitoare

1348 de locuri ramase libere in Capitala la clasa pregatitoare

clasa-pregatitoare

Picture 1 of 2

1348 de locuri ramase libere in Capitala la clasa pregatitoare, a anuntat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, dupa finalizarea celei de-a doua etape de inscrieri.

In prag de toamna, numarul locurilor ramase neocupate la clasa pregatitoare este destul de mare. Nici numarul locurilor la clasa I nu s-a ocupat in totalitate, din totalul disponibil ramanand in continuare 1311 locuri.

Tocmai de aceea, autoritatile vor demara o a treia etapa de inscrieri. Cu alte cuvinte, parintii care nu si-au inscris inca copiii la clasa pregatitoare o mai pot face chiar inainte de inceperea scolii.

Scoala Gimnaziala „Petre Ispirescu” ocupa prima pozitie la numarul locurilor ramase neocupate, fiindu-i necesar inca 25 de inscrisi, pe cand primul loc la numarul locurilor ramase libere la clasa I il ocupa Şcoala Gimnazială „Maica Domnului”, avand un total de 24 disponibile.

Completarea fisei de inscriere se va face de catre personalul din comisia de inscriere, avandu-i de fata pe parintii copilului, in asa fel incat orice greseala s-ar ivi sa poata fi remediata.

Detalii referitoare la inscrierea copiilor la clasa pregatitoare si clasa intai pot fi gasite pe site-urile Inspectoratelor Scolare Judetene.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme