- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEPsihologieRemedii impotriva stresului

Remedii impotriva stresului

femeie stresata (http://rady.chcemschudnut.sk)Ai probleme cu somnul? Te simti obosita? Este incredibil modul in care stresul ne poate ataca organismul. Cu toate acestea nu este bine sa te stresezi. Ar fi bine sa incerci aceste metode simple pentru a reduce stresul cotidian.

Trezeste-te devreme

O modalitate de a reduce stresul pe tot parcursul zilei ar fi bine sa iti rezervi cateva minute in plus zilnic. Acest lucru va elimina sentimentul de lipsa a timpului. Vei fi in masura sa finalizezi sarcinile zilnce fara a te simti coplesita.

Planifica-ti ziua

Unele persoane nu folosesc o agenda pentru a-si organiza timpul, se bazeaza pe memorie. Cu toate acestea, in cazul in care doresti sa finalizezi mai multe sarcini intr-o perioada scurta de timp ai putea sa notezi intr-o agenda ceea ce ai de indeplinit si sa iti urmezi programul cu strictete.

Nu lasa pe maine ce poti face azi

Faptul ca vei lasa o sarcina pentru a doua zi iti poate afecta programul zilelor urmatoare, astfel ca niciodata nu vei ajunge sa finalizezi ceea ce incepi si poti fi stresata. Cel mai simplu mod prin care poti reduce stresul in aceasta situatie este sa iti finalizezi sarcinile zilnice.

Relaxeaza-te

Uneori stresul este indus chiar de catre noi. Unele persoane chiar daca le este greu sa faca fata programului incarcat, isi doresc sa isi urmeze programul cu strictete. Pentru a reduce stresul ar fi bine sa iei pauze pe parcursul zilei si sa inveti sa spui nu.

Exercitiile fizice si somnul

Stabileste-ti unui program de lucru regulat si incearca sa faci exercitii fizice zilnice. Antrenamentul zilnic iti poate asigura un somn linistit care te va ajuta in reducerea stresului.

Deleaga sarcinile

Nimeni nu este perfect. Daca simti ca nu mai faci fata sarcinilor zilnice, cere ajutorul celorlalti.

Separa munca de familie

Ideal este sa separi munca de viata de familie si casa. Cu toate acestea, daca ai o profesie stresanta care cere foarte mult timp si energie, este posibil sa iti fie dificil sa le separi. Daca stresul incepe sa iti afecteze sanatatea si relatiile este timpul sa faci o schimbare in viata ta.

Sursa: http://www.mujer.ro/cauzele-stresului-si-combaterea-lui

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme