- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIAlimentatieVitaminele care previn raceala copilului

Vitaminele care previn raceala copilului

copii care mananca salata (www.lh3.ggpht.com)Iarna este pe drum, iar raceala dupa incercari repetate pare sa puna stapanire pe intreaga familie si pe copilul tau. Vitaminele reprezinta o sursa eficienta de insanatosire.

Potrivit specialistilor, vitaminele administrate cu regularitate copiilor reprezinta o sursa de vitalitate si de prevenire impotriva imbolnavirilor repetate si racelilor. De aceea, pe langa efectul benefic pe care acestea il au in cresterea si dezvoltarea copilului sau pentru functionarea corespunzatoare a metabolismului, vitaminele ajuta sa ii fereasca pe copii de raceala mai ales in sezonul racoros.

De aceea, este indicat sa ii introduci copilului tau zilnic in alimentatie un ou fiert, o salata cu cruditati si cateva fructe de sezon. Iar pentru ca vitaminele sa fie extrase eficient din salata nu va trebui sa uitati sa ii presarati copilului o lingura de ulei de masline.

Chiar daca medicii sunt de parere ca vitaminele pot fi luate cu usurinta din anumite suplimente medicamentoase, puteti incerca o dieta mult mai naturista. Va trebui sa cunoasteti de unde provine fiecare vitamina.

Iata vitaminele care previn raceala:

  • Vitamina A – de regula, aceasta vitamina poate fi luata din organe de vita, oua, unt, patrunjel uscat, sos de rosii, morcov.
  • Vitaminele B – toate vitaminele din acest grup pot fi gasite in drojdia de bere, dar si in iaurtul natural, nuci, alune, susan crud sau germeni de grau.
  • Vitamina C – destul de importanta intrucat combate eficient raceala, aceasta poate fi gasita mai in toate fructele si legumele existente pe piata.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme