- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEVedeteMonica Anghel, o mamica implinita

Monica Anghel, o mamica implinita

monica anghel (www.radardemedia.ro)Fiind constienta de faptul ca copilul sau a reusit sa ii schimbe viata radical, dar intr-un mod extrem de placut, Monica Anghel se bucura de fiecare moment in care il are alaturi.

Inca de cand era pe masa de operatie, Monica Anghel astepta cu nerabdare momentul in care il va putea tine in brate pentru a-l saruta, satula parca de atata asteptare…

Chiar daca plecarile zilnice la radio sunt cele care ii despart pe cei doi, in momentul in care revine acasa, Monica Anghel profita la maxim de timpul petrecut cu cel mic, jucandu-se, razand unul la celalalt, transformand astfel o zi obisnuita intr-una extrem de plina si de agitata. De asemenea, Monica Anghel cunoaste care este cel mai pretios cadou in viata unui om – investitia in sanatate. De aceea, aceasta a optat pentru recoltarea de celule stem pentru a-si putea ajuta copilul ori de cate ori va avea o problema majora de sanatate.

Cu toate ca ne-am obisnuit cu totii cu cantecele sale, in realitate mamica Monica Anghel nu are o melodie pe care sa i-o dedice intru totul copilului sau. Inventeaza cand si cand noi melodii, in functie de bucuria momentului si de starea copilului sau pentru a-l determina sa adoarma pe tonuri calde si line, asa cum numai ea stie sa le imbine atat de armonios.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme