- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEVedeteDana Nalbaru isi mai doreste un copil

Dana Nalbaru isi mai doreste un copil

Dana Nalbaru, fosta solista a trupei HI-Q isi mai doreste un copil.Dana Nalbaru, fosta solista a trupei HI-Q isi mai doreste un copil.

Casatorita cu actorul Dragos Bucur cu care are in prezent o fetita pe nume Sofia, Dana Nalbaru se simte destul de iubita si apreciata de cei doi membri ai familie, dorindu-si sa mai nasca inca un copil.

Viata vedetei s-a schimbat radical de cand si-a tinut pentru prima oara copilul in brate. Sofia a fost picatura care a intregit paharul dragostei pentru sotul sau. Cu toate ca se temea ca viata sa nu ia o turnura destul de neplacuta odata ce deveneau parinti, Dana Nalbaru a observat ca odata cu Sofia viata i-a fost plina de impliniri, fara sa resimta greutatile pe care le descriau alti parinti.

Cu toate ca isi mai doresc inca un copil, inca nu si-au stabilit un plan pentru a-l concepe plecand de la premisa ca atunci cand va fi sa fie il vor primi destul de bucurosi.

In prezent, cei trei se bucura in vila de la Balotesti, fiind inconjurati de o priveliste de vacanta, avand in apropiere atat padurea, cat si apele cristaline ale lacului.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme