- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEVedeteIrina Columbeanu, din nou acasa

Irina Columbeanu, din nou acasa

irinel columbeanu (http://3.bp.blogspot.com)Irina Columbeanu, fiica milionarului de la Izvorani a ajuns din nou acasa. Ieri, Tribunalul Bucuresti a admis actiunea lui Irinel Columbeanu cu privire la aprobarea incredintarii Irinei pana la ramanerea definitiva a hotararii de divort.

Imediat dupa solutionarea litigiului, Irinel Columbeanu a mers la gradinita la care este inscrisa Irina pentru a o duce acasa, in resedinta in care aceasta s-a nascut si a copilarit pana la aceasta varsta. Cu toate acestea, problemele nu sunt nici pe departe de a se fi incheiat intrucat avocatii Monicai au depus o plangere la politie in care il acuza de rapire pe tatal nerabdator sa isi duca fetita acasa.
Decizia de ieri a Tribunalului Bucuresti este cea de- doua victorie a milionarului de la Izvorani, prima fiind data tot cu privire la obtinerea temporara a custodiei Irinei Columbeanu in data de 28 februarie. Cu toate acestea, Monica poate contesta solutia data de judecatori asa cum a mai facut-o si prima oara.
Potrivit milionarului, victoria ii apartine Irinei care si-a recastigat dreptul de a ajunge din nou acasa.La aceasta ora, Irina Columbeanu se afla impreuna cu tatal sau la resedinta de la Izvorani, incercand sa recupereze timpul in care au fost despartiti de litera necrutatoare a legii.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme