- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
comunicatTrei idei pentru a reduce cheltuielile medicale pe parcursul sezonului rece

Trei idei pentru a reduce cheltuielile medicale pe parcursul sezonului rece

Mai ales în sezonul rece, cheltuielile cu medicamentele pot fi o adevărată provocare pentru bugetul oricărei familii! Răcelile sunt la ordinea zilei, în timp ce în perioada Sărbătorilor de Iarnă crește consumul medicamentelor pentru îmbunătățirea digestiei și nu numai.

Este firesc, așadar, să îți dorești să reduci aceste cheltuieli, care pot pune o presiune mare pe bugetul familiei. Ai mai jos câteva idei care sperăm că te vor ajuta să parcurgi perioada iernii având o stare de sănătate bună și economisind banii de medicamente.

Întărește-ți imunitatea pentru a avea nevoie de cât mai puține medicamente

Evident, cel mai mult vei economisi dacă vei găsi o soluție… pentru a ocoli cheltuielile medicale, rămânând în formă pe toată perioada sezonului rece. Copii și adulți deopotrivă, putem cu toții să luăm câteva măsuri pentru o imunitate mai bună, care să ne ajute să parcurgem iarna cu cât mai puține probleme de sănătate.

O alimentație sănătoasă, din care nu lipsesc fructele și legumele crude va fi cu siguranță de ajutor. Mișcarea, exercițiul fizic moderat, vor veni, de asemenea, cu numeroase beneficii pentru fiecare persoană în parte.

Colaborează cu medicul de familie pentru a stabili care este cea mai bună conduită de urmat pentru întărirea imunității. Prevenția este mereu cea mai importantă!

Cere sfatul medicului și al farmacistului

Aceștia sunt cei mai în măsură să îți prescrie medicamentele potrivite, atunci când este cazul. Poți pune și problema bugetului – există medicamente care utilizează aceeași substanță activă, dar au costuri mai mici și te poți interesa de acestea.

Multe dintre medicamente sunt compensate sau chiar gratuite – pentru a beneficia de ele este necesar să te prezinți la medic atunci când este cazul, putând economisi și aici sume importante.

O bună colaborare cu medicul de familie și cu farmacistul te poate, așadar, ajuta să economisești bani, reducând considerabil cheltuielile medicale.

Folosește un card smart – așa cum sunt cele de la Patria Bank

Printr-un parteneriat între Patria Bank și lanțurile de farmacii Catena, cardurile emise de Patria Bank vin cu o facilitate importantă. Atunci când achiți cu un card de debit Visa de la Patria Bank cumpărăturile la Catena, primești înapoi 5% din valoarea acestora, în limita a 25 de lei pe lună, în fiecare lună!

Reducerea garantată, de 5% din valoarea sumelor cheltuite în farmaciile Catena (în limita a 25 de lei lunar) este completată de facilități importante pentru posesorii cardurilor Patria Bank.

Astfel, persoanele care dețin un card de debit Patria Bank beneficiază de comision zero la plata la comercianți. Facilitatea este completată de reduceri speciale la credite (atunci când veniturile sunt încasate la Patria Bank), și de posibilitatea de a obține o descoperire de cont de până la 3 pensii sau 5 salarii.

Iată cum parteneriatul dintre o bancă – Patria Bank – preocupată de sănătatea și prosperitatea clienților săi – și un lanț de farmacii cu prețuri prietenoase – Catena – te ajută să economisești bani!

Te așteptăm în perioada următoare în orice agenție Patria Bank pentru detalii în legătură cu reducerea de 5% oferită deținătorilor de carduri Patria Bank!

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme