- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIDezvoltarea copilului3 sfaturi pentru părinții care își doresc prichindei mai cuminți la masă

3 sfaturi pentru părinții care își doresc prichindei mai cuminți la masă

Adesea, părinții se confruntă cu așa-numitele „probleme clasice” din rutina zilnică cu cei mici. Poate fi vorba de pauzele de somn, de trezitul de dimineață pentru a merge la grădi sau uneori, chiar de ora mesei. Nu vă impacientați, sunt aspecte normale ale parentingului cu care se confruntă toți părinții mai devreme sau mai târziu. Vestea bună este că toate au rezolvare și de multe ori, cele mai stresante momente ale zilei pot avea unele dintre cele mai simple sau naive soluții, la care poate că nu v-ați fi gândit până acum.

Sfatul 1: Introduceți copilul în universul său preferat

Pe lângă faptul că sunt foarte practice, tacâmurile, castroanele și farfuriile din plastic personalizate cu eroii și personajele lor preferate din desene animate sau filme îți pot salva ore întregi de rugăminți și stres cu cel mic. Un joculeț haios pe care îl puteți testa este acela de a mânca tot din farfurie pentru „descoperi” personajul imprimat. Puteți schimba personajul zi de zi pentru a-l menține atent și intrigat pe cel mic. De asemenea, șervețelele cu diverse personaje inscripționate vor fi și ele mult mai apreciate de copii, care au instinctul de a se șterge de mâneca bluziței atunci când mănâncă.

Sfatul 2: Mâncați cu poftă împreună

Un truc simplu la care puteți apela este să mâncați și voi, împreună cu cel mic, din mâncarea preparată pentru el. În felul acesta, el capătă încredere că este ceva gustos, dar mai important de atât, îi este indus gândul că participă la o activitate de familie alături de voi. Vă urmează, așadar, exemplul din dorința de a fi inclus în activitatea pe care o desfășurați. Folosind această metodă, îi puteți introduce și alimente noi și sănătoase în meniu, într-un cadru plăcut.

Sfatul 3: Bebelușul care mănâncă frumos împreună cu voi

Un alt secret la care puteți apela la ananghie în astfel de situații, care urmează și el regula exemplului, este folosirea unui bebeluș de jucărie. Pare ieșit din comun, însă în realitate, copiii cresc și învață urmărind ce fac părinții sau alți copii în jurul lor. Chiar dacă nu înțeleg pe deplin de ce-ul din spatele acțiunilor lor, un tool eficient de educare al celor mici poate fi păpușa Baby Alive, de exemplu, care le oferă copiilor un model de „așa da / așa se face”.

Recomandarea noastră este Baby Alive deoarece este produsul cel mai apropiat de realitate de pe piață, imitând cu fidelitate obiceiurile celor mici: de la modul în care consumă apă și mâncare până la schimbarea regulată a scutecelor. Baby Alive vă poate sări de ajutor în momentul în care aveți nevoie de un exemplu concret pe care să i-l arătați copilului, în care să se regăsească.

  

Tocmai de aceea, bebelușii Baby Alive vin în diverse tonalități ale pielii și nuanțe de păr, astfel încât fiecare prichindel să se identifice cu propria sa jucărie. Bebelușii devin noi membri ai familiei pentru cei mici și reflectă diversitatea familiilor de pretutindeni.

Noul produs al gamei Baby Alive, Sweet Spoonfuls sau Bebe Linguriță, le oferă celor mici posibilitatea de a prepara chiar ei mâncarea jucăriei, care de data aceasta vine în variantă solubilă: pliculețe de mâncare pe care le amestecă cu apă pentru a obține preparatul final. Copilul învață astfel importanța pe care o are ora mesei, mâncând la unison cu bebelușul.

Un adevărat instrument de educare, Baby Alive le oferă părinților contextul ideal, ușor de înțeles și asumat de prichindei, de a contribui la o dezvoltare armonioasă a celor mici… și la cât mai multe momente liniștite în familie.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme