- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
UTILECând hainele se lipesc de tine...

Când hainele se lipesc de tine…

Ai avut o zi grea, dar e abia ora prânzului!? Mai sunt atâtea ore și abia îți găsești locul pe scaun iar cămașa de bumbac parcă nu te mai suportă…şi nici tu pe ea. Se șifonează, provoacă mâncărimi și parcă a început să te strângă. Dar apoi îți amintești că asta era cea mai confortabilă cămașă a ta. Ce s-a întâmplat?

Purtările şi spălările prea dese au făcut din purtatul hainelor un chin. Data viitoare când speli, adaugă doar un capac de ASEVI balsam rufe (1.5L pentru 60 spălări). Fiecare cămașă va deveni preferata ta, din orice material ar fi făcută. Fie că vorbim despre bumbac, pânză topită, poliester, in sau chiar denim, toate se vor simți moi la atingere, deoarece balsamurile de rufe Asevi sunt recomandate pentru toate tipurile de țesături. Uşurează călcatul şi elimină electricitatea statică, fiind disponibile în mai multe variante: Zen, Colonia, Azul, Talco Rosa, Sensitif.

Mai avem un truc pentru tine. Hainele care au stat prea mult timp în dulap nu trebuie spălate pentru a-și recăpăta prospețimea. Este suficient un puufff minune și această problemă va fi deja uitată. Laboratoarele Pons Quimicas au creat inegalabilul odorizant Asevi Brisa, care te va ajuta să ai haine cu un miros proaspăt în doar câteva clipe. Iar beneficiile acestui produs nu se opresc aici. Mirosul va persista cel puțin 12 ore (nu minute!) şi poate fi folosit pe orice fel de țesături.

Asevi Brisa nu lasă un miros sintetic, precum alte odorizante, având la baza esenţe naturale. În plus, acest odorizant magic te poate ajuta să-ți împrospătezi fiecare încăpere a casei tale, aplicându-l pe perdele, mochete, etc. Este un produs menit să-ți rezolve mai multe nevoi, într-un timp foarte scurt, cu bani puțini.Nu-ți cerem să ne crezi pe cuvând. Încearcă-l!

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme