- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
RETETE PE GUSTATESalată cu șprot, varianta ideală pentru prima masă a zilei

Salată cu șprot, varianta ideală pentru prima masă a zilei

Dimineața nu ai prea mult timp la dispoziție, însă specialiștii în nutriție îți recomandă să nu sari peste prima masă a zilei, aceasta fiind mai importantă. Așa că, dacă vrei să ai parte de un mic-dejun sănătos, sățios și rapid de preparat, alege să pregătești salată cu șprot afumat.

Iată de ce ai nevoie pentru aceast preparat: 250g de Eva şprot afumat în ulei vegetal, 2 cepe roşii, 2 ouă, 100g măsline, 2 linguri de ulei, o lămâie, sare şi piper după gust. Pregătirea acestei rețete este foarte simplă. Pentru început, e nevoie să mărunţeşti şprotul din conservă şi să-i găseşti menirea într-un castron adânc în care vei adăuga ceapa tăiată rondele, măslinele şi ouăle fierte tăiate cubuleţe. Pentru a lega toate aceste ingrediente, se adaugă ulei, lămâie, sare şi piper, cât să se amestece toate miresmele. Este excelentă cu pâine neagră cu seminţe.

Carnea de pește este o sursă excelentă de acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, proteine, vitamine (A, B12, D, E) și minerale (potasiu, fier, iod, fosfor, seleniu). În plus, acest aliment previne osteoporoza, anemia, precum și cancerul. E bine de știut și faptul că accelerează metabolismul.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme