- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIDezvoltarea copiluluiMicile Vedete descopera puterea magiei

Micile Vedete descopera puterea magiei

Peste 5000 de elevi de la 11 scoli din Bucuresti au participat in perioada februarie – mai 2017 la o noua editie a Caravanei Micile Vedete, realizata in parteneriat cu brandul Claire’s.

Acest proiect educational, devenit traditional in scolile din Bucuresti, are ca obiective principale promovarea filmului educativ pentru copii, fiind o initiativă unica in ultimii 20 de ani in Romania, dar si responsabilizarea copiilor vis-a-vis de utilizarea tehnologiilor moderne audio-video si impactul acestora în societate.

Editia din primavara aceasta a reusit sa aduca in atentia copiilor importanta acceptarii si sustinerii persoanelor cu dizabilitati, alaturi de mesaje educative precum prietenia, intelegerea, comunicarea. In cadrul acestui proiect, elevii au vizionat filmul „Magicianul”, ce face parte din seria filmelor de aventuri pentru copii, marca Micile Vedete.

Subiectul filmului este unul savuros si de mare interes pentru copii. Magia se impleteste cu suspansul si cu o poveste care te tine cu sufletul la gura. Detectivel (Matei Bugui, 10 ani) si asistentul sau, Silviu (Silviu Ciuperca, 9 ani), sunt gata sa porneasca intr-o noua aventura si se intalnesc in secret pentru a pune la punct detaliile expeditiei. Planul lor este dat peste cap de Alexia (Alexia Andrei, 10 ani) si Erika (Erika Rantes, 9 ani), venite sa organizeze un picnic. In scena apare insa un misterios Magician, iar detectivii nostri sunt intrigati de o serie de evenimente stranii care se petrec chiar sub ochii lor.  Ei incearca sa descopere cauza si afla ca totul are legatura cu implinirea unei dorinte. Intreaga serie de filme cu detectivi (6 episoade) este deja disponibila pe www.club.micilevedete.ro .

Caravana Micile Vedete, realizata in parteneriat cu brandul Claire’s, a ajuns in urmatoarele scoli si licee din Bucuresti: Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Scoala Gimnaziala Nr 86, Scoala Gimnaziala Nr 179, Scoala Generala Nicolae Titulescu, Scoala Centrala, Scoala Gimnaziala Nr 88, Scoala Gimnaziala Sfintii Voievozi, Liceul Teoretic Jean Monnet, Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Scoala Gimnaziala Nr 195, Scoala Gimnaziala Pia Bratianu.

Despre Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educational nonguvernamentalunic in Romania, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emotionala prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

La 7 ani de la infiintare, Scoala „Micile Vedete” se mandreste cu un portofoliu de 24 de filme de scurt si mediu metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participari la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia si Australia, dar si peste 50 de aparitii ale copiilor in spoturi publicitare, sociale si filme de lung metraj. Dovada seriozitatii si calitatii acestui proiect este data si de selectionarea la Festivalul de Film de la Cannes, in 2015, 2014, 2012, 2011 si 2010 a filmelor  realizate de Scoala Micile Vedete, „Masina de facut teme”, „Aventurile Micilor Vedete în parc“,  “Micile Vedete descopera secretul magnetilor”, „Micile Vedete la scoala”, „Micile Vedete la tara”.

Despre Claire’s

Claire’s este unul dintre liderii pietei de retail dedicati accesoriilor si bijuteriilor fashion create special pentru femei, adolescente, fete si copii. Viziunea Claire’s este aceea de a inspira fetele si femeile din intreaga lume sa evolueze, oferindu-le produse variate si de calitate, care sa le defineasca stilul personal. Incurajand exprimarea individualitatii fiecareia si pasiunea pentru stil, accesoriile alese vor comunica despre cine sunt ele si ceea ce isi doresc sa devina.

Brandurile si produsele Claire’s, caracterizate de distractie si inovatie, vor da nastere unor povesti unice, menite sa ofere experiente diferite si amuzante in magazine, prin intermediul unei expuneri tip „cautare de comori” ce incurajeaza la a fi explorate pentru a gasi produse unice si suprinzatoare.

Va invitam in magazinele Claire’s din Bucuresti (Baneasa Feeria, Mega Mall si Park Lake), Cluj Napoca Vivo!, Constanta City Park, Shopping City din Galati, Ploiesti si Timisoara.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme