- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
comunicatRecord la Noaptea Muzeelor: 55 de participanti în București, 220, în toată...

Record la Noaptea Muzeelor: 55 de participanti în București, 220, în toată tara!

Sâmbăta 20 mai ne vedem pe străzile Capitalei și în țară pentru a savura toate evenimentele și programele extinse pe care muzeele și prietenii Nopții Muzeelor le-au pus la cale. Ediția de anul acesta înregistrează un nou record: 212 participanți își deschid porțile în toată țara de Noaptea Muzeelor, dintre care 170 sunt muzee. Evenimentele încep în unele puncte muzeale chiar din cursul dimineții și se încheie la 04.00 dimineața. Programele se găsesc pe site www.noapteamuzeelor.ro sau pe harta Nopții Muzeelor.

 Fii orientat de Noaptea Muzeelor!

 La București, oferta muzeală este generoasă –  54 de muzee și prieteni ai muzeelor sunt de găsit pe harta evenimentului care poate fi descărcată digital de pe site-ul NoapteaMuzeelor.ro – http://noapteamuzeelor.ro/wp-content/uploads/2017/05/Harta_bucuresti-web.jpg

 Harta tipărită este de găsit sâmbătă la sediilor tuturor participanților. Dacă doriți să intrați în posesia ei mai devreme vă invităm să poposiți la spațiul cafenea din incinta Muzeului Hărților și al Cărții Vechi (str.Londra nr.39), vineri între orele 10.00 – 20.00.

 Fii aventuros de Noaptea Muzeelor!

 Pentru posesorii de smartphone, Noaptea Muzeelor va fi mai interesantă prin intermediul aplicației Questo care lansează trei trasee deosebite pentru acest eveniment. Veți descoperi trei obiective interesante prin intermediul indiciilor și a unei povești virtuale incitante: Cimitirul Bellu, Muzeul Aviatiei si Casa Memoriala Tudor Arghezi. Questo e disponibil gratuit pe link-ul questoapp.com/download-app/

 Fii sprinten de Noaptea Muzeelor!

 Uber este partener de mobilitate al Noaptea Muzeelor! Cu Uber ajungi confortabil, convenabil și în siguranță, indiferent de destinație, iar o mașină este mereu la un buton distanță. Participanții care nu au încercat

Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional NoapteaMuzeelor17.

 Dacă vrei să pedalezi de Noaptea Muzeelor dar nu ai bicicletă, fă-ți repede un card I’Velo și poti folosi una dintre cele 180 de bicicletele disponibile în stațiile automatizate  I’Velo. Consultă harta Nopții Muzeelor pentru a identifica cea mai convenabilă stație pentru tine. 

 Fii smart de Noaptea Muzeelor!

 Nu te înghesui în muzeu, așteaptă cu calm să vizitezi spațiile expoziționale, respectă întocmai circuitul de vizitare stabilit pentru eveniment și îndrumările personalului care asigură ghidajul. Copiii trebuie supravegheați permanent. În cazul unor situații neprevăzute este cel mai bine dacă îți păstrezi calmul. Dacă de pildă apare problema unei pene de curent, poți folosi lanterna telefonului tău. În cazul în care sesizezi o sursă de incendiu, producerea unui incendiu sau a altui eveniment deosebit în spațiile vizitate, trebuie să anunți imediat personalul muzeului.

 

www.noapteamuzeelor.ro

www.facebook.com/noapteamuzeelor

Contactează echipa Nopții Muzeelor la adresa contact@noapteamuzeelor.ro sau pe facebook.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme