- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
comunicatPăstrează prospeţimea hainelor cât mai mult timp!

Păstrează prospeţimea hainelor cât mai mult timp!

S-a dovedit ştiinţific că emoţiile şi amintirile noastre pot fi extrem de uşor corelate cu simţurile. De exemplu, auzi mereu de “gustul copilăriei” sau de “mirosul de acasă” şi automat gândul îţi zboară spre ceva familiar, fie spre o amintire din copilărie, fie spre plăcerea de a fi alături de cei dragi.

De pe lista plăcerilor de care nu ne putem lipsi, nu putem tăia prospeţimea hainelor pe care le purtăm în fiecare zi. Mirosul acela de curat, parfumul delicat care te îmbracă şi-ţi oferă o senzaţie de bine, totul te duce cu gândul spre un tărâm magic al răsfăţului. Gospodinele ştiu cum să-i răsfeţe pe cei dragi, folosind de fiecare dată balsamul de rufe Asevi Colonia. Parfumul acestuia persistă timp îndelungat iar şifonierul devine cel mai îmbietor loc al casei. Ca să nu mai vorbim despre efectul de catifea pe care-l lasă în urmă. Hainele tale vor fi moi la atingere, pielea răsfăţată şi zâmbetul la locul lui – pe chipul tău, fireşte.

Cine n-a uitat cel puţin o dată rufele în maşina de spălat? Dacă nu le întinzi imediat după spălare, rişti să capete un miros ciudat. Un pont util ar fi – în cazul în care ai păţit si tu ceva similar – să mai pui rufele la o tură de clătire cu balsam Asevi Colonia. Datorită parfumului său puternic acesta reuşeşte să elimine orice miros anterior, lăsând un parfum proaspăt în haine.

La fel, dacă vrei să scoţi rapid mirosul de fum sau de bucătărie, balsamul Asevi Colonia e soluţia perfectă. Mirosul său delicat se potriveşte uşor chiar şi celor mai pretenţioase gusturi. Iar faptul că “îmblânzeşte” cu succes chiar şi cele mai rebele haine, nu e de neglijat.

Dacă vorbim despre prosoapele de baie sau chiar şi cele de bucătărie, ai neapărat nevoie de super-puterile acestui balsam. Prosoapele, lenjeriile de pat sau chiar preşurile din material textil au nevoie de o îngrijire specială. Trebuie să alegi înţelept balsamul pentru a păstra prospeţimea aşternuturilor sau delicateţea prosoapelor cât mai mult timp. Fii fără griji, balsamul Asevi Colonia are o formulă specială, care lasă o aromă intensă după fiecare spălare iar parfumul persistă mai mult decât în cazul produselor obişnuite. Pentru că toate balsamurile Asevi de 1.5L au un raport excelent calitate/preț, ajungând pentru 60 spălări.

Aşadar, întreaga ta casă e pe mâini bune iar cei dragi vor fi cât se poate de răsfăţaţi de fiecare dată când foloseşti balsamurile Asevia. Ţine doar de tine să le aminteşti de grija pe care le-o porţi şi să îi ajuţi să se gândească cu drag la „acasă” ori de câte ori îmbracă o haină sau simt pe pernă parfumul aparte al balsamului de rufe. Pentru că grija faţă de cei dragi nu încetează niciodată şi mereu vei vrea să le oferi tot ce este mai bun. Iar acum ai ocazia perfectă cu balsamul Asevi Colonia pentru tine şi familia ta!

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme