- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
comunicatDAMIAN DRĂGHICI, lansează ”The Gypsy Cuban Project” alături de artista cubaneză...

DAMIAN DRĂGHICI, lansează ”The Gypsy Cuban Project” alături de artista cubaneză OMARA PORTUONDO, în concert la Sala Palatului

După succesul celui mai recent concert susținut la Sala Palatului, DAMIAN DRĂGHICI revine pe 25 aprilie, în prezența publicului spectator alături de faimoasa cântăreață de origine cubaneză, OMARA PORTUONDO.

Damian Drăghici îi va surprinde încă o dată pe admiratorii săi cu un nou proiect muzical la superlativ, plin de originalitate, prezentat sub titulatura – ”The Gypsy Cuban Project”. Una dintre surprizele de proporții va fi cu certitudine piesa de rezistență de pe album, intitulată ”Serenata en Batanga”, interpretată într-o maineră inedită de Damian Drăghici, la nai, în duet cu Omara Portuondo.

În vara lui 2016, Damian Drăghici decide să plece într-o călătorie itinerantă în Cuba, în căutarea legăturilor dintre cultura Romă / Gypsy și cea afro-cubaneză, căutare ce urma a fi materializată prin înregistrarea albumului ”The Gypsy Cuban Project” – un album de world music, care îmbină într-un mod absolut inedit cele două vechi culturi. Piese ca Șaraiman, Ileană, Ileană sau Chan Chan capătă astfel sunete noi, gitano-cubaneze, nemaiauzite până acum.

”The Gypsy Cuban Project” a fost creat, produs și coordonat în întregime de Damian Drăghici. Producătorii generali sunt Universal Music Romania și Gypsy Productions România, iar producătorii executivi sunt Damian Drăghici, Paula Rosenberg și Toby Gough. Înregistrările au avut loc în celebrele Abdala Studios din Havana, Cuba, în iulie 2016. Albumul va fi lansat și va fi pus în vânzare pe 25 aprilie 2017, în cadrul concertului de la Sala Palatului.

Diva Buena Vista Social Club, supranumită și ”Edith Piaf a Cubei”, deține un premiu Grammy și este ambasador artistic al tării sale. Din luna octombrie 2016, Omara Portuondo celebrează muzica și viața în cadrul unui turneu amplu în jurul lumii, evoluând pe marile scene alături de band-ul său dar și de nenumărați invitați speciali.

Turneul Omarei Portuondo din 2017, le va oferi spectatorilor privilegiul unic de a descoperi povestea incredibilă din spatele carierei sale artistice de succes, concretizată într-o călătorie muzicală memorabilă, pornind de la magia anilor din tinerețe și continuând cu dragostea pentru cabaret, urmată de perioada marcantă alături de orchestra Buena Vista Social Club și, poposind, în final, la melodiile fermecătoare cu aromă de havană, din prezent.

Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 65 lei – 300 lei și pot fi achiziționate atât de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agențiile TUI Travel Center sau Eurolines cât și online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro sau www.eventim.ro.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme