- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIICamera copiluluiCopii fericiti, parinti linistiti: 3 site-uri care va vor face viata mai...

Copii fericiti, parinti linistiti: 3 site-uri care va vor face viata mai usoara

A fi parinte este, fara doar si poate, cel mai frumos rol din viata unei persoane fiind, totodata, si cel mai greu. Asigurarea unei educatii impecabile, unei vieti fericite si al unui suport corect celui mic, ca acesta sa se transforme, mai apoi, intr-un adult sanatos, se numara printre cele mai importante sarcini ale parintilor. In atingerea acestor teluri marete, chiar si cel mai bun parinte are nevoie de putin ajutor.

Va prezentam trei site-uri menite sa va ajute sa ii mentineti fericiti pe prichindei, pentru ca acestia sa creasca armonios:

Educlass.ro

Farmecul copilariei este dat, in primul rand, de bucuria adusa in sufletele micutilor de joaca. Magazinul de jucarii si jocuri Educlass.ro vine in intampinarea parintilor, dar si a prichindeilor, cu o oferta bogata de jocuri si jucarii.

De la jocuri educative – stiintifice, de logica, matematice sau lingvistice, la puzzle-uri clasice sau din lemn, jucarii si jocuri de construit case, plastilina si costume de carnaval, pentru fetite si baietei de toate varstele, Educlass asigura distractia celor mici si, totodata, formarea unor abilitati cognitive si artistice valoroase.

Books-express.ro

Subiectul „parenting”, intrat de cativa ani si in educatia romanilor, starneste un interes din ce in ce mai mare parintilor romani, care au constientizat, intr-un numar tot mai mare, efectele psihologice pe care le pot avea anumite comportamente ale lor asupra micutilor. Astfel, stocurile celor mai bune carti de parenting pentru noii parinti, si nu numai, trebuie realimentate din ce in ce mai des.

In libraria online Books-express.ro, ale carei rafturi virtuale includ carti de lifestyle, de fictiune, de IT, de business, de dezvoltare, puteti gasi cartile de parenting ale celor mai faimosi si influenti experti si psihologi care activeaza in acest domeniu, in mai multe limbi – romana, engleza, italiana, germana, spaniola sau olandeza.

Books-express asigura o livrare rapida, preturi foarte bune si reduceri periodice.

Emenatwork.ro

Decorarea camerei prichidelului este, poate, una dintre activitatile preferate ale noilor parinti, care pot da frau liber creativitatii, pot reintra in contact cu copilul din ei si, totodata, se pot bucura de sentimentul celei mai dulci anticipari: venirea pe lume a noului membru al familiei. Magazinul online Emenatwork.ro vine cu propuneri jucause de tapet modern pentru camera copilului, oferind o varietate de modele, pentru fetite si baietei, dar si universale.

Pe Emenatwork.ro puteti gasi materiale de constructie si produse pentru casa si gradina, de la obiecte sanitare, parchet, usi de interior, la corpuri de iluminat, tavan fals, materiale electrice si garduri.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme