- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLECasaNoul Pur Balsam Oil Argan: puterea pe care mainile tale o vor...

Noul Pur Balsam Oil Argan: puterea pe care mainile tale o vor iubi!

Pur extinde linia detergentilor de vase manuali, lansand Pur Balsam Argan Oil, cu o putere mare de degresare combinata cu delicatetea pentru pielea mainilor. Cunoscut si sub numele de ”aurul lichid al Marocului”, uleiul de argan din compozitia noului produs Pur Balsam este extras din boabele arborilor de argan. Proprietatile acestui ulei pretios sunt binecunoscute in intreaga lume si, prin urmare, acesta este utilizat pe scara larga in industria cosmetica, pentru ingrijirea  pielii si a parului, precum si in gastronomie.

PUR Balsam AR 900mlUtilizatorii produselor din categoria detergentilor de vase manuali nu cauta numai o super-performanta de curatare, ci si un produs care sa aiba grija de piele, mai ales de cea sensibila.

Gama Pur Balsam este solutia potrivita pentru nevoile consumatorilor datorita formulei  sale ce asigura o putere mare de degresare a vaselor, fiind in acelasi timp delicata cu pielea manilor. Pur Balsam Argan Oil are un pH neutru, fiind testat dermatologic. Calitate formulei potrivite pentru pielea sensibila a produselor din gama Pur Balsam este dovedita si prin recomandarea Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF*, sigiliu de calitate 16-1428-0, Berlin, 2016), a carei sigla se poate regasi pe ambalajul produsului.

Noul Pur Balsam Argan Oil combina toate beneficiile gamei Pur Balsam, o formula pentru o piele sensibila, cu parfumul somptuos al uleiului de argan si un design de produs premium, oferind consumatorilor o experienta unica si delicata. Pur Balsam Argan Oil va fi promovat printr-o campanie POS, precum si prin campanii in mediul digital.

* ECARF, institut european non-profit care utilizeaza tehnici de cercetare stiintifica pentru a testa toleranta produselor la pielea alergica.

sursa foto: www.medicalnewstoday.com

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme