- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLECasa8 plante benefice pentru fiecare camera

8 plante benefice pentru fiecare camera

Florile sunt darurile pretioase pe care natura le ofera oamenilor, iar acestia se bucura de ele nu doar in natura ci si in casele lor. Insa ce flori se potrivesc intr-un apartament? Plantele norocoase sunt bune in casa, potrivit principiilor fengshui. Iata 8 plante benefice pentru fiecare camera. 

1. Usa de la intrare

Pentru a-ti arata entuziasmul ar trebui ca in apropierea usii sa fie pusa o floare frumoasa, precum laleaua, ori un copac. De asemenea, gladiola ori castanul Malabar care protejeaza casa de spiritele rele si aduc binecuvantari sunt excelente pentru a fi asezate la intrarea in casa.

2. Sufragerie

In general toate plantele norocoase precum si florile pot fi puse aici, insa este bine sa le aranjezi in functie de marime. Nu pune in coltul camerei o planta care atinge tavanul astfel incat sa lase impresia de presiune. Atunci cand alegi plantele mici trebuie sa iei in calcul atat marimea mesei cat si efectul vizual. Iata ce ai putea alege: Scindapsus (Epipremnum aureum), iedera pentru a fi puse pe masa. Ananasul, castanul Malabar (Pachira aquatica sau arborele banilor), Dieffenbachia si Schefflera macrophylla pot fi asezate in colt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme