- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTECopiii zâmbesc din nou cu Andreea Marin Bănică!

Copiii zâmbesc din nou cu Andreea Marin Bănică!

copil care rade (www.2.bp.blogspot.com)Legătura dintre părinţi şi copil devine tot mai puternică și se sudează prin fiecare moment frumos petrecut împreună. Povestea spusă seara la culcare este un ritual minunat care ajută la dezvoltarea afectivă și sufletească a celui mic.

BIOTICS Baby a înţeles acest lucru şi a lansat o provocare părinţilor: un concurs de povești originale pentru copiii lor. Competiția s-a desfășurat pe www.scrieopoveste.ro, și a atras un număr impresionant de participanti. În urma voturilor, s-au decis câștigătorii premiilor minunate oferite de BIOTICS Baby:

  • Excursie la Disneyland Paris pentru o familie.
  • 5 premii „Week-end de poveste fara copii” – constând în excursie la munte, într-un cadru de poveste, pentru mami şi tati.
  • 5 premii „5 povesti intr-o coperta” – constând în editarea în format de lux a poveştilor câştigătoare.

Poveştile câștigătoare au primit mii de voturi de la fanii on-line şi de aceea credem că merită să fie împărtăşite. Aceste poveşti vor fi citite copiilor de la Fundaţia „Sf. Dimitrie” de către o mamă cu o carieră de succes în mass-media, dar și cu experiență în poveştile de noapte bună: Andreea Marin Bănică!

Evenimentul va avea loc in data de 19 aprilie, la ora 11.00, la centrul Fundaţiei “Sf. Dimitrie” din str. Matei Basarab nr. 50 (ca punct de reper vă oferim Clinica Matei Basarab sau Secţia de Poliţie de la Udriştei).

BIOTICS Baby, produsul probiotic nr. 1 in Romania*, știe cât de importante sunt momentele fericite în familie. BIOTICS Baby reface flora intestinală şi îi ajută pe părinţi să-şi îngrijească puiul atunci când acesta urmează un tratament cu antibiotic, are diaree, călătoreşte sau are colici. Biotics Baby este disponibil în farmaciile din toată ţara, la preţul recomandat de 23 lei (cutia cu 10 plicuri).

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme