- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFamiliaStrategii de economisire

Strategii de economisire

Tu cunosti cel mai bine care este bugetul familiei si pe ce este esential sa il consumi. Dar atunci cand devii mamica intelegi ca nu mai „poti arunca banii pe prostii, pentru ca trebuie sa iei de mancare la copii”. Asadar, iata cateva sfaturi pentru tine, astfel incat sa gestionezi cu brio bugetul.

Nu cumpara totul odata – Daca urmeaza sa nasti, gandeste-le care sunt nevoile imediate ale nou-nascutului si cumpara doar ceea ce ai nevoie pentru primele luni din viata lui bebe. De exemplu, cand vii acasa cu cel mic, acesta poate dormi in camera voastra intr-un cos sau intr-un landou. Asadar mai poti amana un pic cumpararea patutului.

De asemenea nu vei avea nevoie foarte curand de un scaun de masa. Asigura-te in schimb ca ai o scoica de masina deja cumparata si instalata inainte de-a merge la spital.

Cumpara scutece in volum mare – Atunci cand cumperi un volum mare de scutece, costul per scutec va fi cel mai eficient. Si le vei consuma atat de repede in primele luni, incat faptul ca vei cumpara o cutie mare te va scuti de drumuri inutile si timp consumat in mod neinspirat.

Alapteaza – Nu numai ca este cea mai sanatoasa optiune pentru bebe, dar este si cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor. Daca totul decurge normal, alapteaza, alapteaza, alapteaza!

Gateste acasa – Daca ai un aparat de gatit cu aburi, ii poti gati lui bebe in casa – de altfel este si varianta de preferat comparativ cu mancarea conservata la borcanase. Bucura-te de varietatea de fructe si legume de sezon si prepara-i mancaruri variate.

Rezerva investiile mari pentru obiectele cu adevarat importante pentru bebe, precum patutul in care va dormi in urmatorii ani si scaunul auto, a carui calitate si siguranta sunt esentiale. Fii foarte atenta la campaniile de reduceri la obiectele pentru bebelusi si profita de acestea pentru a mai economisi bani.

Nu este nicio problema daca bebelusul poarta hainute imprumutate de la copiii prietenelor tale. Ele vor fi mai mult decat fericite sa te ajute. Vei observa ca economiile marunte vor totaliza o suma destul de mare.

Mancare si medicamente – Gandeste-te ca poti cumpara produsele pe care le consumati voi, din piata, unde preturile sunt mai bune, iar produsele sunt mai proaspete decat la un supermarket.

Afla cum functioneaza o anumita promotie – Sunt o multime de promotii active in magazinele din jurul tau. De exemplu 10 produse la 10 lei nu inseamna neaparat ca va trebui sa cumperi acelasi produs inmultit cu 10. Este probabil sa iti poti alege ceea ce iti trebuie si la final sa platesti suma de 10 lei.

Aplica pentru carduri de fidelitate – Astfel vei obtine reduceri generoase la anumite produse pe care tinzi sa le cumperi in mod obisnuit.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme