- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSIAlaptareCand mama nu mai poate alapta

Cand mama nu mai poate alapta

Alaptarea este cel mai natural mod de a hrani bebelusul proaspat venit pe lume, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca aceasta sa fie metoda exclusiva de hranire pana la 6 luni, fiind continuata si dupa aceasta varsta in paralel cu diversificarea. Bogat in vitamine, minerale si alte elemente nutritive, laptele matern ii asigura bebelusului toti nutrientii de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios si cu un sistem imunitar puternic.

Insa oricat de mult si-ar dori mamele sa stea  o perioada cat mai indelungata alaturi de copilul lor, nu putine sunt situatiile in care ele sunt nevoite sa se intoarca la munca si sa petreaca, astfel, un timp indelungat departe de copilul lor. Dar cum mai pot ele sa alapteze in aceste conditii?

Accesoriul care le permite sa continue alaptarea chiar si dupa intoarcerea la munca sau in conditii in care este necesara petrecerea unui timp mai indelungat departe de copil este pompa de san. Fie ca opteaza pentru una manuala, fie pentru una electrica, pompa de san ajuta stimularea lactatiei si colectarea laptelui format pentru a putea hrani copilul. Confortabile si usor de folosit, pompele pentru san Philips permit mamelor sa stea in pozitii comode in timpul utilizarii. Datorita designului unic, laptele curge direct de la san in biberon, chiar si atunci cand mama este asezata drept.

Pompele pentru san Philips sunt dotate si cu o perna moale de masare ce confera o placuta senzatie de caldura pentru o stimulare comoda si cat mai delicata a fluxului de lapte. De asemenea, ele includ recipient de pastrare a laptelui, iar datorita designului usor si compact  pot fi cu usurinta adaptate biberoanelor si altor recipiente pentru depozitarea laptelui.

Atunci cand perioada alaptarii se incheie este important ca laptele pe care mamele continua sa il foloseasca in alimentatia copilului sa fie unul adaptat etapei sale de dezvoltare. Si pentru ca atunci cand mergeti in vizite, in deplasari scurte sau chiar in vacanta veti avea nevoie si de laptic pentru pitic, dozatorul de lapte praf Philips este aliatul de nadejde. Aceasta unitate contine 3 doze pre-masurate de lapte praf in compartimente separate, cantitatea fiind suficienta pentru 3 mese de cate 260 ml de lapte.

Pregateste-te si tu de vacanta si calatorii si vino pe philips.ro sa iti iei accesoriile de care ai nevoie pentru tine si copilul tau!

Articolul precedentAdio somn de zi
Articolul următorLegatura cu bebelusul tau

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme