- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEScoala Parintilor in sectorul 6

Scoala Parintilor in sectorul 6

parinti (www.dyneybergen.com)Incepând din 04 aprilie 2011, in incinta Scolii nr.198 debuteaza intalnirile din cadrul proiectului Scoala Parinţilor, dedicat adultilor din sectorul 6 care intampina dificultati în relatia cu proprii lor copii.

Initiate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 in urma cu patru ani, intalnirile pun accent pe problematica specifica relatiei parinte – copil, dar şi pe identificarea unor solutii adecvate de interventie educativa.

Cursurile se adreseaza parintilor care au copii cu varste intre 11 şi 15 ani si se vor desfasura in mod interactiv, cu accent pe valorizarea jocului de rol si a discutiilor libere.

Pe tot parcursul intalnirilor este incurajata exprimarea opiniei participantilor precum si impartasirea experientei personale.

Cursurile vor fi sustinute de formatori cu experienta si se vor derula o data la doua saptamani, pana la jumatatea lunii iunie.

Tematica intalnirilor cuprinde  subiecte precum: comunicarea intre generatii, metode de disciplina pozitiva, prevenirea comportamentelor delincvente, exprimarea emotiilor, alimentatie sanatoasa, gestionarea situatiilor problematice aparute odata cu perioada pubertatii si a adolescentei.

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme