- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLESupa de morcovi cu pui

Supa de morcovi cu pui

Sursa de proteine de calitate, supa de pui este si un remediu natural pentru raceli si gripe. Iar morcovii furnizeaza celui mic necesarul de vitamina A si faciliteaza tranzitul intestinal, curatand intestinele si fiind indicati si in caz de probleme digestive. Uite cum sa prepari o delicioasa supa de pui cu morcovi, careia nu-i va rezista niciun mofturos.

Ingrediente

120 g piept de pui

6 morcovi mici tineri

Cateva fire de patrunjel verde

1 ceapa mica, alba

 

  1. Se pune carnea la fiert in apa rece cu sare si se adauga ceapa intreaga, curatata de coaja. Se lasa sa fiarba si se spumeaza in permanenta, pana ce carnea de pui e facuta.
  2. Se scoate ceapa, apoi se adauga morcovii, curatati de coaja si taiati rondele. Se mai fierbe supa, pana ce morcovii sunt bine fierti, apoi se scot din supa carnea si morcovii. Carnea se pastreaza pentru alt fel de mancare, iar morcovii se pun intr-un robot de bucatarie si se fac piure.
  3. Se strecoara supa, se adauga piureul de morcovi si se mai fierbe pana ce da un nou clocot. Se adauga cateva fire de patrunjel proaspat, tocat. Se serveste cu crutoane sau cu paine prajita cu unt.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme