- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIISiguranta bebelusului in timpul somnului

Siguranta bebelusului in timpul somnului

shutterstock_98870129aMămică entuziasmată sau tătic preocupat, la început de drum sau cu experiență într-ale parentingului, cu toții știm că bebelușii abia veniți pe lume sunt un prilej de fericire, dar și o sursă inepuizabilă de energie. Tocmai de aceea trebuie să fim atenți cu absolut tot ceea ce îi înconjoară pentru a-i proteja și ține la distanță de posibilele accidente.

Se poate întâmpla ca unele pericole să fie trecute cu vederea din cauza faptului că pentru noi, adulții, sunt lucruri banale și inofensive, în schimb pentru cei mici pot reprezenta adevărate amenințări. Multe dintre aceste pericole există chiar în propria casă, fără să fie conștientizate. Spre exemplu, mobilierul trebuie să fie rotunjit sau să aibă colțurile protejate, obiectele ascuțite nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor, iar jucăriile trebuie să fie potrivite pentru vârsta acestora.

La fel de importantă este și siguranța micuților în timpul somnului. Există câteva măsuri simple de precauție ce pot preveni accidentele neplăcute pe care bebelușii le pot suferi fără a putea să le evite.

 

  • Micuțul trebuie să doarmă pe spate, astfel riscul sindromului morții subite este redus cu 50%;
  • Dacă bebelușul doarme în pat cu părinții riscul de a-l răni crește deoarece există posibiliatea ca unul dintre cei 2 să se lase involuntar peste micuț. De asemenea, dacă pe timpul zilei cel mic este lăsat să doarmă în patul adulților, trebuie avută o deosebită grijă deoarece în somn aceștia se pot rostogoli și cădea din pat, astfel rănindu-se;
  • Pătuțul bebelușului are nevoie de o atenție dedicată – folosirea neadecvată a așternuturilor poate duce la sufocare, același risc fiind prezent și dacă încercăm să învățăm micuții să doarmă pe pernă de la o vârstă atât de fragedă;

 

La siguranța bebelușului în timpul somnului poate contribui și achiziționarea unui sac de dormit special creat pentru cei mici. Datorită acestuia, copilașii beneficiază de un somn mai liniștit și confortabil, iar părinții pot tăia o grijă de pe lista și așa destul de aglomerată.

În acest sens, Green Future anticipează preocupările proaspăților părinți venind cu soluția perfectă: sacul de dormit Kids. Acesta ajută micuții să nu transpire pe perioada somnului, sporind confortul termic, și permite libertate de mișcare datorită structurii ușoare ca un fulg a sacului de dormit.

Este umplut cu nanofibră, antialergic și oferă o calitate superioară a somnului și o senzație extraordinară de comoditate.

Materialul din care sacul de dormit Kids este realizat este nanofibra, cea mai fină și mai rezistentă dintre toate fibrele sintetice, fiind elastică și permeabilă. De asemenea, nanofibra oferă confort, izolare termică și este dedicată persoanelor cu alergii la materialele naturale. Mai mult decât atât, printre beneficii se numără și susținerea fără agresiune a zonei cervicale, proprietățile de ventilație/aerisire și caracteristica hipo-alergenică.

Pentru mai multe informații despre sacul de dormit Kids de la Green Future accesați site-ul: http://www.green-future.ro/sac-dormit-nature-kids.html

DSC_0080 ad

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme