- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
BEBELUSISanatateOfera-i un ambient placut si curat bebelusului tau, cu purificatorul de aer...

Ofera-i un ambient placut si curat bebelusului tau, cu purificatorul de aer Oxygen Electrolux

Purificator de aer Oxygen Electrolux

 

 

Pentru un somn cat mai profund si mai odihnitor, bebelusul tau trebuie sa beneficieze de conditiile optime, respirand un aer fara praf, noxe sau alti factori ce l-ar putea tulbura. Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux te va ajuta sa ii oferi prichindelului tau un ambient placut si un aer curat in locuinta, pentru ca el sa se poata bucura in voie de somn sau de joaca.

De cele mai multe ori, aerisirea locuintei nu reprezinta o solutie pentru crearea unui mediu sanatos, aerul continand noxe, praf sau gaze de esapament. In plus, studiile au aratat ca poluarea din casa este mai ridicata decat cea exterioara. Alergiile si astmul sunt efectele frecvente ale poluarii, iar, conform statisticilor, numarul persoanelor afectate este intr-o continua crestere, in special in mediul urban*. Astfel, daca in America, in 1982 erau inregistrate 34 de cazuri de probleme de astm raportat la 1000 de locuitori, in 1994 numarul acestora a crescut la 56 de persoane**. Riscul de imbolnavire este diminuat semnificativ prin utilizarea purificatorului de aer Oxygen, care te va ajuta sa obtii un ambient placut, benefic familiei tale.

Oxygen poate deservi o suprafata de 72 m² si poate furniza 320 de metri cubi de aer pur pe ora. Acest lucru este posibil cu ajutorul filtrelor de carbon activ si al celor HEPA, care retin chiar si cele mai mici particule, de pana la 0,3 microni. Astfel, principalele surse ale dificultatilor respiratorii precum mucegaiul, polenul, poluarea din trafic, bacteriile, alergenii sau fumul de tigara vor fi eliminate. Mai mult decat atat, Oxygen este dotat cu un senzor de miros care activeaza purificatorul ori de cate ori sesizeaza arome neplacute. In momentul in care nivelul acestora scade, purificatorul va micsora si puterea de absorbtie, pentru a evita consumul inutil de energie.

Tocmai pentru ca este important ca somnul bebelusului tau sa nu fie tulburat de niciun sunet, Oxygen este unul dintre cele mai silentioase purificatoare, deoarece emite doar 26 dB cand modul Silentios este activat. Acest nivel de zgomot este similar cu cel al unei soapte, ceea ce inseamna ca cel mic va putea sa intre in lumea viselor fara a fi deranjat.

Pentru a-ti putea dedica atentia si timpul tau in totalitate prichindelului, Oxygen este foarte usor de folosit si de setat. El este dotat cu o telecomanda, cu un indicator pentru starea filtrelor si cu un ecran plat cu display electronic pentru o buna vizualizare a reglajelor. Mai mult decat atat, filtrele HEPA sunt lavabile si foarte usor de montat si detasat.

 

Mai multe detalii despre purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

* conform datelor publicate de Societatea Romana de Pneumologie

** conform datelor publicate de Asociatia Americana de Pneumologie

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme