- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIILocuri de joacaPetreceri explozive pe ritmuri de dans

Petreceri explozive pe ritmuri de dans

Karaoke kids_jpgCopilului tau ii place sa cante la tubul de spray? Danseaza oriunde vede o oglinda sau o vitrina? Viseaza sa devina un super-star? Atunci o petrecere cu karaoke este perfecta pentru ziua lui de nastere.

Potrivit copiilor peste 6 ani, un astfel de program cuprinde un echipament profesional mobil de karaoke, microfon wireless, ecran de video-proiectie si un DJ-MC profesionist care va antrena deopotriva copii si adulti in activitati precum concursuri de cantat, competitii de dans si diverse jocuri de petrecere. Copiii vor fi incantati sa fredoneze melodiile lor preferate de la radio si sa se simta rock-staruri pe ringul de dans. Unde poti gasi un astfel de program de entertainment?

E simplu! www.petrecerifantastice.ro iti ofera la cel mai mic pret de pe piata (350 RON pentru 3 ore) un program incendiar de karaoke care garanteaza succesul petrecerii copilului tau. „Cererea este din ce in ce mai mare pentru un astfel de program artistic pentru ca implica muzica, dans, jocuri si multa multa distractie indiferent de locatia
in care are loc petrecerea. Avem peste 10.000 de melodii romanesti si internationale si un echipament mobil de peste 1000 de Watti cu care putem tine in picioare o sala plina cu 200 de persoane.” (Liana Petrescu, director artistic www.petrecerifantastice.ro)

Consilierii in petreceri pentru copii de la www.petrecerifantastice.ro iti recomanda de asemenea un entertainer care vine in mijlocul copiilor si incinge atmosfera coordonandu-i in coregrafii pline de ritm care transforma petrecerea in cea mai tare disco-party. Singura ta grija e ca invitatii nu vor mai dori sa plece.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme