- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFamiliaCris-Tim transforma copiii talentati în vedete

Cris-Tim transforma copiii talentati în vedete

imagine-articol-13mar-2Daca atunci cand vorbeste te face sa zambesti, orice gest al lui este însotit de o mimica expresiva si, pe deasupra, are si raspunsuri ingenioase la întrebari obisnuite, atunci merita sa-ti înscrii copilul la cel mai tare concurs al acestei primaveri, „Cris-Tim te face superstar!”, care se desfasoara în perioada 17 martie – 13 aprilie 2014.

Competitia se adreseaza parintilor care au copii cu varste cuprinse între 3 si 7 ani, mecanismul de înscriere fiind simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa îti filmezi copilul spunand „Salam Sasesc”, apoi roaga-l sa raspunda la întrebarea „Daca ai fi tu mama mea, si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”. Încarca înregistrarea video pe platforma superstar.cristim.ro, iar Cris-Tim îti transforma copilul în superstar!

Saptamanal, vor fi alesi cinci copii în ordinea voturilor publicului. Din acestia, un juriu format din doi reprezentanti ai departamentului de marketing Cris-Tim, regizorul spotului si directorul de creatie al agentiei de publicitate va alege doi finalisti. La sfarsitul celor patru saptamani de concurs, opt copii vor fi distribuiti în noua reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, avand sansa la celebritate.

Aceeasi oportunitate a avut-o acum 12 ani si fetita din prima reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, care a reusit sa impresioneze o tara întreaga prin dragalasenia ei. Luiza Lucuta revine acum alaturi de Cris-Tim pentru a cauta urmatoarele vedete în noua campanie Salam Sasesc. Copilul tau poate fi una dintre ele!

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe site-ul superstar.cristim.ro.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme