- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIILocuri de joacaCum sa organizezi petrecerea perfecta pentru copilul tau?

Cum sa organizezi petrecerea perfecta pentru copilul tau?

Logo4UUUHHUUUU! E vremea distractiei! Cu pasi grabiti soseste ziua de nastere a copilului tau si, ca orice mamica, iti doresti ca aceasta sa fie una de neuitat. Ai o multime de lucruri de pus la punct: locatie, meniu, invitati, cadoul si bineinteles programul de divertisment.

Toate acestea necesita timp si energie iar micutul tau are nevoie sa ii acorzi atentie in permanenta. De aceea e bine sa lasi profesionistii sa preia o parte din sarcini. Distractia poate fi garantata fie de personaje de poveste, magician, ventriloc, DJ-MC sau karaoke.
Pe toate acestea noi le-am gasit pe site-ul petrecerifantastice.ro care poate fi solutia perfecta pentru un eveniment memorabil. Preturile sunt accesibile (de la 80 RON/ora/animator) si sunt la vedere pe site astfel incat iti poti concepe singur programul de entertainment in functie de buget sau poti cere o oferta personalizata consilierilor in petreceri.

„ Programele de animatie puse la dispozitie sunt gandite in cele mai mici detalii si sunt individualizate pentru fiecare categorie de varsta. Mottoul nostru : Invatam prin joc! Copiii sunt incurajati sa faca primele descoperiri, sa se inteleaga pe sine si lumea din jur prin distractie. Ne dorim ca la sfarsiul petrecerii sarbatoritul sa strige din toata inima ca ziua lui a fost una fantastica.” a declarat Alexandru Avadanei, managerul companiei.
petrecerifantastice.ro creeaza o lume de basm pentru copilul tau si ii aduce acestuia cele mai indragite personaje de poveste si de desene animate. Iti ofera o gama diversificata de peste 90 de personaje care sa satisfaca si cele mai nastrusnice idei ale micutului tau. Pe toate le poti gasi usor, pe site-ul lor, la Galerie Foto-Video.

Ce ne-a placut cel mai mult la evenimentele organizate de petrecerifantastice.ro? Fascinatia din ochii copiilor (si ai nostri, a adultilor) atunci cand animatorii scoteau din trolerul-buburuza, ca dintr-un cufar fermecat, o multime de jocuri si de activitati din cele mai diversificate. Copii au fost antrenati in concursuri haioase, s-au prefacut in cele mai simpatice animalute sub pensula magica plina de culoare si au dat viata prin fantezie baloanelor modelate. Iar la sfarsit au incins atmosfera cu pasi de dans in cele mai trasnite coregrafii.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme