- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFrumuseteSalon de infrumusetare cu baby-sitting gratuit si frizerie pentru copii

Salon de infrumusetare cu baby-sitting gratuit si frizerie pentru copii

Timpul departe de puiul nostru este cel mai greu, insa cateodata ne dorim sa avem si noi un mic moment de rasfat. Ce se intampla atunci cand nimeni nu este disponibil pentru a sta cu cel mic, iar saloanele obisnuite nu sunt locul ideal pentru a aduce un copil? Din dorinta de a oferi o solutie acestei probleme, BeautyPlay a creat un salon de infrumusetare cu loc de joaca supravegheat si gratuit pentru clienti.

dsc_0336

Picture 1 of 3

Locul de joaca este dedicat copiilor cu varste pana in 5-6 ani si este conceput astfel incat cei mici sa fie in siguranta. Sub mocheta rosie cu imagini din celebrul desen animat “Cars” se afla un strat de burete, pentru ca piticii sa nu se loveasca. Castelul gonflabil si toboganul fac deliciul celor mici, care pot alerga in voie si socializa cu copii de varsta lor.

Mai mult decat atat, la locul de joaca se pot organiza petreceri pentru copii, incepand de la un numar de 8 copii, cu sau fara meniu. Activitatile la BeautyPlay sunt diverse, de la teatru pentru copii cu actori profesionisti organizat in fiecare sambata, pana la atelier de manuire papusi pentru copii si cursuri de limbi straine.

In timp ce mamicile se aranjeaza la salon, si copiii pot beneficia de un tratament de infrumusetare la frizeria dedicata lor. In masinutele construite special pentru a-i distra pe cei mici si a face tunsul o adevarata distractie, prichindeii sunt aranjati de catre stilisti cu experienta. Fara lacrimi, fara tipete, fara suparare sau tunsori neterminate – luati in primire de catre un personaj de poveste, copiii se simt in largul lor. Fetitele sunt si mai rasfatate, cu codite impletite si manichiura cu oja care se sterge in apa.

Astfel, mamicile pot merge linistite la salon, unde le asteapta o gama complexa de servicii de infrumusetare: coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj, tratamente faciale si corporale. Cateva dintre specialitatile salonului , oferite la un pret atractiv, sunt unghiile false cu gel sau acryl, oja permanenta, extensiile de par cu banda adeziva, tehnologiile moderne de slabire si remodelare corporala, mai ales dupa nastere, alaturi de produsele fara parabeni pentru mamicile care alapteaza.

https://www.facebook.com/frizeriecopii
https://www.facebook.com/salonbeautyplay

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme