- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTECaravana Cartii BookLand revine la Ramnicu Valcea

Caravana Cartii BookLand revine la Ramnicu Valcea

La Ramnicu Valcea ai de unde sa citesti! Pentru ca BookLand, caravana cartii, poposeste aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand isi instaleaza tabara marti, 6 august, langa Parcul Mircea cel Batran, pentru un rendez-vous intelectual prietenos si deloc scortos.

 

Bookland la Ramnicu Valcea
Bookland la Ramnicu Valcea

Te asteptam pana duminica, 18 august, cu o avalansa de carti, tombole si surprize. Si, asa cum te-ai obisnuit, evenimentele artistice si culturale pe care ti le-am pregatit iti vor umple timpul in cel mai placut mod! Multumim Primariei Municipiului Ramnicu Valcea.

Pentru municipiul Ramnicu Valcea este o mare bucurie sa gazduiasca acest eveniment, cu atat mai mult cu cat Caravana BookLand coboara in strada, intre cetateni, interactionand cu oamenii si nu oriunde, ci chiar langa Parcul Mircea cel Batran  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului orasului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit si vom sprijini intotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea si cultura in mijlocul oamenilor”. a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Ramnicu Valcea.

Ai cu ce te lauda? Vino in Caravana BookLand, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante. Te asteptam cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preturi de producator.
Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme