- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTENu rata raftul Centrobebe!

Nu rata raftul Centrobebe!

Bebelusul este in centrul vietii tale. Pentru sanatatea lui nu faci niciun compromis. Noi te ajutam sa-l cresti mai usor. Gasesti preturi reduse la maxim la raftul Centrobebe. Zilnic, primul client Centrobebe primeste cadou o jucarie din Sertarul cu Surprize!

 

centrofarmFie ca suntem sau nu suntem inca parinti, stim cu totii ca este din ce in ce mai costisitor sa cresti un copil si sa ii oferi tot ce este mai bun ca sa se faca mare si sa fie sanatos. Iata cateva informatii care i-ar putea fi utile oricarei mamici care face cumparaturi pentru cel mic: pampers, ceaiuri, servetele umede etc.
In farmaciile Centrofarm, la raftul Centrobebe, vei gasi oferte la produsele pentru bebelusi, la preturi foarte bune, comparativ cu farmaciile concurente. Servetelele umede Chicco sunt 9,9 lei, Scutecele Pampers 4-9 kg x 22 buc – 22,80 lei sau ceaiul de fenicul cu chimen “Humana” este doar 21,50 lei.
Sfatuim mamicile sa dea o fuga pana la Centrofarm, sa cumpere toate cele necesare pentru cel mic si poate vor avea norocul sa le ramana si ceva bani de pus deoparte pentru concediul din vara aceasta.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme