- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTESarbatoarea copilariei cu ITSY BITSY si peste 10.000 de parinti si copii

Sarbatoarea copilariei cu ITSY BITSY si peste 10.000 de parinti si copii

In Oraselul Copiilor din Bucuresti, ziua de 1 Iunie a fost sarbatorita de Radio ITSY BITSY si peste 10.000 de parinti si copii, cu atata veselie, muzica si baloane pictate, cum nici in povesti nu s-au mai vazut.

 

Expozitia aeriana ITSY BITSY 1Iunie 2013Nerabdatori sa-si intalneasca eroii, pe Zapa, pe Mastera, Piticul si pe mult asteptatii Itsy si Bitsy, copiii s-au adunat in parc cu multe ore inainte de eveniment. Ei s-au bucurat mai intai de surprizele numeroase care ii asteptau langa Plaja ecologica. De la planorul adevarat cu care au putut face poze sau curse cu masinute, pana la standuri cu desene si jocuri creative sau demonstratii sportive, toate au fost luate cu asalt.

Si dupa ce distractia s-a pornit pe scena, cu sute de copii talentati care au cantat si dansat pe ritmuri la moda, Zapa a dat startul concursurilor si picturilor pe baloane. Peste 1.000 de baloane au fost pictate cu mare incantare de copii, dar si de catre parinti. Un pic stingheri la inceput, parintii s-au lasat imediat convinsi sa picteze cele mai strengaresti mesaje, care au decorat la sfarsitul serii cerul albastru de deasupra parcului. Prima expozitie aeriana ITSY BITSY cu baloane desenate a fost ridicata pe cer cu ajutorul balonului cu aer cald al Aeroclubului Romaniei.

O seara magica s-a incheiat odata cu venirea serii, cand ritmurile imnului ITSY BITSY inca mai rasunau in mintea si inimile tuturor. Cei prezenti au fost partasi la o noua sarbatoare sub sloganul Copiii coloreaza viata, in care parintii cred acum, mai mult ca alta data.

Alaturi de Radio ITSY BITSY au fost: Aeroclubul Romaniei, Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Cavit Junior, Romtelecom, Forum Film Romania (companie care distribuie in Romania titlurile Disney) si Varta.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme