- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
NASTEREDupa nastereCum sa contracarezi oboseala din pospartum

Cum sa contracarezi oboseala din pospartum

Dupa ce ai nascut, poti fi extrem de obosita. Aceasta stare este normala in postpartum. Corpul tau a fost supus unui stres deosebit si ai nevoie de timp sa te refaci. Incearca sa urmezi recomandarile noastre pentru a te simti mai bine.

tired-mother-and-newbornOdihneste-te ori de cate ori poti. Cand doarme copilul, ar trebui sa dormi si tu, desi uneori acest lucru este imposibil daca mai ai inca un copil mic. Bunul simt face regula in aceasta situatie. Nu-ti asuma sarcini inutile pana cand nu esti capabila de ele. Casa poate sta nearanjata pentru un timp. Nu esti obligata sa intretii prietenii sau sa le tot arati copilul, daca simti ca acest lucru te oboseste.

Daca iti permiti un ajutor la menaj, gaseste pe cineva care sa te ajute. Ajutorul angajat trebuie sa preia sarcinile neplacute si grele. Astfel, iti poti folosi energia avand grija de copil si bucurandu-te de el. Cand familia sau prietenii cer sa te vada, desi esti obosita, reaminteste-le ca medicul ti-a recomandat odihna. Niciodata nu vei mai avea o scuza asa de buna ca acum.

Daca ti-a fost prescris un supliment cu fier, asigura-te ca il iei in fiecare zi. In perioada care urmeaza nasterii, anemia este o cauza obisnuita de oboseala, din acest motiv este recomandat ca un timp dupa ce ai nascut sa continui cu suplimentele pe care le-ai luat si in sarcina. Da un telefon medicului daca te simti extrem de obosita si odihna suficienta pare sa nu te ajute.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme