- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIISanatate copiiNurofen pentru copii

Nurofen pentru copii

nurofen pentru copii (http://spreepharma.de)Atunci cand bebelusul are febra, este racit, are stari dureroase la nivelul musculaturii sau este suparat de eruptia dentara este indicat sa incercati sa ii administrati o doza de Nurofen pentru copii. Un produs ce are ca substanta de  baza ibuprofen ajuta la ameliorarea febrei celor mici si a durerii atat pentru sugari, cat si pentru copiii mai mari, cu varste de pana la 12 anisori.

Nurofen pentru copii ajuta in calmarea febrei ce poate aparea imediat dupa vaccinare sau febra care apare in diverse alte afectiuni – de la cele gripale pana la cele mai grave. De asemenea, acesta este un bun calmant al durerii usoare sau moderate (cea provocata de starea de roseata la nivelul gatului, eruptia dentara, cefalee, inflamatii ale urechilor sau chiar luxatii ale membrelor).

Nu administrati Nurofen pentru copii daca

  • sunt alergici;
  • prezinta o sangerare activa;
  • sunt deshidratati (inainte de administrare au avut stari puternice de varsaturi);
  • au insuficienta renala, hepatica sau cardiaca severa;
  • au fost diagnosticati cu ulcer sau au avut perforatii ale stomacului intrucat ibuprofenul poate determina hemoragii dupa administrare la acest tip de pacienti;
  • au prezentat reactii alergice de astm bronsic, eruptii cutanate, cefalee, umflaturi ale gatului, fetei, buzelor sau limbii odata ce le-a fost administrata o doza de medicament ce continea acid acetilsalicilic.

In cazul in care bebelusul are o varsta mai mica de trei luni de viata, acesta va fi consultat de catre medicul specialist care ii va putea prescrie o doza destul de mica de Nurofen. Asadar, nu ii administrati nou-nascutului Nurofen fara a avea recomandarea medicului specialist pediatru.

In cazul in care ii administrati bebelusului si alte medicamente in afara de Nurofen este posibil ca reactiile adverse sa se amplifice. De aceea, este indicat sa ii comunicati medicului detalii despre starea de sanatate a micutului pentru a va putea prescrie tratamentul adecvat tratarii afectiunii.

Articolul precedentTratamentul cu aerosoli la copii
Articolul următorCriptorhidia la baietel

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme