- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIJoc si jucariiJucariile vandute de Craciun

Jucariile vandute de Craciun

papusa maria (www.shop-jucarii.ro)Se pare ca Mosul si-a facut aparitia si in casele a milioane de copii din intreaga lume. Potrivit unor statistici realizate de magazinele de jucarii s-a putut constata ca micutii au renuntat la jucariile clasice in favoarea celor mai inteligente, preferand jocuri ce presupun mai multa creativitate, dar si jucarii muzicale sau puzzle-uri.

Iata asadar, topul jucariilor cele mai bine vandute:

Fairy Fly

Un motoras cu telecomanda fara fir. Seria presupune un ansamblu de astfel de motorase, cate una pentru fiecare anotimp. Presupune multa imaginatie, dar si invatarea deprinderilor de condus, cel mic reusind sa coordoneze viteza, inaltimea, dar si directia acestuia.

Papusa Maria

Stie sa recite, vorbeste aproape de 100 de fraze in limba romana, canta peste 6 melodii destul de placute, rade – o adevarata companie pentru fetita ta. Produsul achizitionat contine si un set complet pentru aranjarea parului acesteia.

Catelus Interactiv Beagle

Un mini catelus somnoros care adoarme ori de cate ori il mangai, isi ridica capul atunci cand esti in preajma lui, isi misca labutele. Intr-un cuvant catelusul Beagle poate tine loc animalului de companie dorit de cel mic.

Laptop Misena

Contine jocuri, elemente de animatie, posibilitatea de a-l invata pe cel mic limba engleza, anumite exercitii cu demonstratii la matematica sau romana. Copilul va invata destul de usor anumite elemente de matematica, romana sau limbi straine, distrandu-se in acelasi timp.

Mini Spider Sapien

 

 

Un robotel destul de frumos colorat, cu maini ce sunt activate de butoane si brate pozitionabile, ochi cu leduri – poate fi destul de usor folosit de catre micutii cu varsta de pana la 5 anisori.

Telescop astronomic Tasco

Daca cel mic este un fan al boltei ceresti atunci cu un asemenea cadou ii poti exploata imaginatia sa astronomica.

Articolul precedentLegenda lui Mos Nicolae
Articolul următorJoaca cu bulgarii de zapada

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme