- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEArenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii

Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii

arenele-de-joacaLa Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Părinții pot afla ce sport este potrivit pentru copilul lor.

14 iunie 2012, București.

Asociația Sport pentru Viață, înființată de campioana Gabriela Szabo, organizează sâmbătă, 16 iunie, cea de a 12-a ediție a evenimentului sportiv pentru copii Arenele de Joacă.  Evenimentul are loc în parcul Herăstrău, zona Roata Mare-Șoseaua Nordului.

Noutatea pe care acest eveniment o aduce este faptul că părinții pot să descopere ce sport este potrivit pentru copilul lor. La eveniment vor lua parte antrenori din 11 federații sportive, care îi vor testa pe cei mici la diferite sporturi pentru ca, la final, să le facă recomandări cu privire la sportul potrivit pentru ei.

“Acest eveniment răspunde nevoilor părinților, de a ști către ce sport să își îndrume copilul.  Părinții tineri au început să conștientizeze nevoia de a-l înscrie pe cel mic la un sport, dar, la care anume, este o întrebare la care nu pot să răspundă”, a declarat Ioana Mucenic, Președinte al Asociației Sport pentru Viață.

Astfel, la Arenele de Joacă, vor fi prezenți antrenori reprezentând următoarele sporturi: atletism, baschet, handbal, gimnastică, scrimă, tir cu arcul, judo, volei, rugby, popice&bowling, dans sportiv.

În plus, la eveniment, copiii și părinții pot lua parte și la multe alte jocuri și activități sportive, pentru a petrece cu toții o zi cât mai activă. Alături de sporturile menționate, există alte jocuri, precum golf, tir, escaladă, gimnastică, competiții susținute de sponsorii evenimentului: Henkel, Bonduelle, Barni, Dr. Oetker. Participanții vor primi premii la toate jocurile.

Evenimentul este realizat cu sprijinul companiilor: Henkel, Barni, Bonduelle, La Fantana, Sport Suport, Dr. Oetker si BGS. Partenerii media ai proiectului sunt: Sport-copii.ro,  depici.ro, bebelu.ro, amelie.ro, feminis.ro, Inmedio și postul de radio Itsy Bitsy. Mulțumim pentru suport  Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Evenimentul este parte a campaniei Sport pentru Viață, inițiată de campioana olimpică Gabriela Szabo. Arenele de Joacă s-au desfășurat, în ultimii 6 ani, în București și alte orașe din țară, aceasta fiind cea de a 12-a ediție.

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme