- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTE“Prieteni sau Adversari”, in premiera la Disney Channel

“Prieteni sau Adversari”, in premiera la Disney Channel

sigla-disney

Picture 1 of 1

Premiera filmului original Disney Channel – sambata, 28 aprilie 2012, de la 10:30. Sambata, 28 aprilie, la Disney Channel se lanseaza noul film original, “Prieteni sau adversari”, la ora 10:30.

Filmul spune povestea a trei perechi diferite de amici, care infrunta suisurile si coborasurile relatiilor de prietenie.

Prima poveste le are in centru pe Halley si Avalon, cele mai bune doua prietene, peste masura de fericite cand un publicist intentioneaza sa le transforme blogul despre moda intr-o revista. Dar prietenia lor este pusa la grea incercare cand afla ca doar una dintre ele poate sa fie senior editor.

A doua poveste descrie relatia dintre inseparabilii Jake si cainele sau, Murray. Jake, pasionat de stiinta, este bucuros sa-l prezinte pe Murray lui Julianne, noul sau partener de proiecte stiintifice (de care s-a si indragostit), dar se pare ca nu exista prea multa atractie intre Murray si fata.

In ultima poveste, Savannah, care provine dintr-o familie foarte dinamica, o intalneste pe Emma, o fata privilegiata de la oras, cu care seamana fizic perfect. Cele doua fete devin foarte bune prietene si decid sa faca schimb de vieti pentru o vreme, dar isi dau seama ca nimic nu este ce isi inchipuiau la inceput.

Pentru a sarbatori premiera “Prieteni sau adversari”, Disney Channel prezenta prietenii (16-22 aprilie) si rivalii (23-27 aprilie) in episoade triple ale serialelor tale preferate, incepand cu ora 09:00, in reluare la ora 16:00.

“Prieteni sau adversari” va avea premiera la ora 10:30, sambata, 28 aprilie.

Foto: http://i36.tinypic.com

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme