- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLEFamiliaSperanta pentru Vladut

Speranta pentru Vladut

ajutor umanitar vladutVladut Stefan este un suflet inocent de numai 3 anisori cu care soarta nu a fost prea darnica, ba din contra am putea spune, i-a rapit bucuria si entuziasmul, dandu-i in schimb multa suferinta, lui si familiei sale.

A fost diagnosticat cu reticulohistiocitoza multicentrica sistemica non Langerhans si pentru a se face bine are nevoie de un transplant de maduva pe care-l poate face inGermania, la clinica spitalului Universitar Bonn.

Insa, pentru a ajunge acolo, familia sa are nevoie de multi, multi bani… vorbim de sume pe care, evident, nu le detin. Numai transportul specializat cu avionul insumeaza 17.172 euro.

Cu toate acestea spera ca vor obtine banii necesari, pentru ca altfel viata nu ar mai avea sens fara Vladut, pentru ca sunt luptatori si acest lucru l-au invatat de la Vladut, care a rezistat atata timp tratamentului cu citostatice, pentru ca a rezista la numeroase alte tratamente care i-au fost administrat si schimbate in repetate randuri.

Cel mai greu le este parintilor cand vad efectele vizibile, cand vad ca in corpul copilului lor se da o lupta continua, cand vad convulsiile si se simt neputinciosi pentru ca nu-i pot alina durerea.

Pe aceasta cale, atat noi, cat si parintii Gabriel  si Mihaela Stefan, speram sa ajungem la sufletul celor carora le pasa si pot da o mana de ajutor unui copil nevinovat care la aceasta varsta ar trebui sa-si petreaca timpul oriunde in alta parte, mai putin prin spitale.

Orice sprijin financiar inseamna o speranta pentru Vladut!

Donatiile se pot face in contul bancii Raiffeisen Banck: RO57RZBR000006005039875

Telefon parinti

–         Gabriel Stefan – 0744.275.337
–         Mihaela Stefan – 0744.998.351; 0770.930.086

 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme