- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEDespre Injusa

Despre Injusa

injusa (www.sgfm.elcorteingles.es)Injusa a început să lucreze în anul 1940, cu fabricarea de camioane din lemn si jucării de metal.
În 1950, compania a început să se concentreze pe fabricarea de biciclete şi triciclete. Timp de mulţi ani, Injusa a fost lider de piata in aceste linii.

Compania sa bucurat de câţiva ani de extindere in 1960, deoarece a continuat să crească, atât în Spania şi în străinătate. Injusa a început apoi să vândă în Franţa, Italia, Marea Britanie şi America de Sud în cantităţi mari. În 1970, Injusa a făcut un pas înainte în dezvoltarea producţiei, care a marcat direcţia sa pentru tot restul istoriei sale: o linie de vehicule mari ce functioneaza pe baterii a fost lansat. In zilele noastre, aceasta linie de produse este coloana vertebrală a fabricii Injusa devenind lider în multe ţări din toată Europa şi America.
În plus, Injusa a lansat o linie de produse noi cu scopul de a ajunge la mai mulţi clienţi. De această dată, este o linie de articole de gradina.

În cele din urmă, ar trebui să ne amintim că Injusa este primul producător de jucării din Spania care a obţinut certificarea ISO9001: 2000 standard de calitate foarte ridicat, lucru care a fost posibil datorită muncii si perseverentei depuse i de departamentele companiei.

Creşterea competitivităţii şi includerea pe pieţele internaţionale a dus ca INJUSA sa acorde mai multa atenţie şi la Designul Produsului şi Dezvoltarea acestuia. Este din ce în ce mai importantă pentru a reducerea timpului de dezvoltare, îmbunătăţirea calităţii, reducerea costurilor de produs şi, mai presus de toate, satisfacerea necesitatilor clientului. Una dintre cele mai avansate tehnici utilizate pentru atingerea acestor obiective este Ingineria Simultană (“Comprimarea Timpului”). Aceasta constă în implicarea tuturor departamentelor în etapele de proiectare, astfel încât toate elementele din ciclul de viaţă al produsului concepute sunt luate în considerare de la început. În proiectare şi dezvoltare, INJUSA foloseşte o tehnologie dintre cele mai avansate de astăzi . Aceasta a fost prima companie din sector care a început să utilizeze soluţii diferite oferite de tehnologii prototip rapide (sinterizare, Statasys, etc), precum şi în introducerea de software si hardware de ultima generatie si în proiectarea, dezvoltarea şi producţia produselor(CAD, CAM, CAE)

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme