- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTEShrek in Romania

Shrek in Romania

shrek donkey (www.imotion.com.br)Pentru a oferi o bucurie tuturor iubitorilor de desene animate, Shrek si toata echipa sa vor putea fi gasiti in toate benzineriile PetromV si OMV din Romania. Asadar, iubitorii de film animat, printre care si cei mari, vor putea beneficia de o serie larga de surprize daruite de aceste personaje deja celebre in lumea desenului animat.

Promotia surpriza se incheie in data de 9 septembrie 2010, cei doritori de aventurile celebrului personaj verde Shrek putandu-se adresa acestor companii pentru achizitionarea cd-ului cu noul lor film „Shrek pentru Totdeauna”. Si pentru ca fanii acestor personaje sa se poata bucura pe deplin odata cu achizitionarea filmului vor putea fi inclusi intr-o tragere la sorti unde vor putea castiga mii de premii, extragerea finala desemnand un castigator al unei fascinante vacante in patru in Statele Unite ale Americii.

Totodata, toti cei care vor cumpara produse din astfel de benzinarii vor primi taloane razuibile, putand intra pe loc in posesia a sute de premii inspirate din protagonistii acestui film. Asadar, se vor putea castiga creioane cu Shrek, Motanul Incaltat, Gingy si Magarusul, dar si un MP3 player Shrek.

Fiecare talon razuibil, fie el castigator sau nu ofera cate un timbru ce poate fi adaugat pe un card special. La 8 timbre adunate, clientului i se ofera unul din cele patru pahare Shrek, fiind inscris automat catre extragerea marelui premiu: excursia de patru persoane in Orlando – Florida cu dreptul de a intra in parcurile de distractie din zona.

Nu uitati ca aventurile lui Shrek va pot aduce noroc!

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme