- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
COPIIJoc si jucariiCum sa scapam copilul de un anisor de plictiseala?

Cum sa scapam copilul de un anisor de plictiseala?

copil

Picture 1 of 1

Atunci cand copilul tau trece de varsta de un anisor si incepe sa mearga singur in picioare are nevoie de multa atentie din partea ta pentru a putea scapa de plictiseala.

Oferindu-i aceeasi jucarie in fiecare zi nu va reusi sa il determine pe acesta sa fie mai voios si mai fericit ca niciodata. Din contra, ca urmare a plictiselei copilul de un anisor sau poate chiar mai mult isi va dori sa te transforme chiar pe tine in propria sa „jucarie”. Si tinand cont de jobul atat de stresant sau de responsabilitatile din ce in ce mai numeroase de la serviciu este indicat sa incerci cateva idei care il va ajuta sa scape de plictiseala, iar pe tine sa profiti de timpul pe care si-l petrece jucandu-se, intervenind doar in cateva momente.

Una dintre cele mai importante sugestii oferite de specialisti este sa ii cumperi un pachet mai mare de abtibilduri. Iar pentru ca locuinta ta sa nu devina din ce in ce mai viu colorata este indicat sa ii cumperi si cateva hartii mai groase pe care sa isi poata lipi intregul pachet de abtibilduri.

Cumparandu-i o carte de colorat nu numai ca il vei ajuta sa scape de plictiseala, dar va reusi sa isi dezvolte destul de mult imaginatia si creativitate. Cu toate acestea, cartile de colorat sunt potrivite copiilor ceva mai mari, cu varsta de peste doi anisori.

Ofera-i niste confetii – in cazul in care ai putina imaginatie poti fabrica mai multe confetii multicolore pe care copilul tau sa le poata arunca sau cu care sa se poata juca cat mai linistit.

Stim cu totii pericolele la care este expus un bebelus care de-abia a invata sa mearga, insa nu este nevoie sa il urmaresti tot timpul sau sa ii stai in preajama. De aceea, asterne ceva mai moale pe covor si alunga totul din calea sa in asa fel incat sa nu se poata rani si incearca sa il lasi cat mai liber, exersand astfel mersul fata de care este atat de doritor.

Foto: https://lh4.googleusercontent.com

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme