- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
EVENIMENTE“Magicienii din Waverly Place”, la finalul sezonului trei

“Magicienii din Waverly Place”, la finalul sezonului trei

magicientii din Waverly Place (http://1.bp.blogspot.com)Urmareste “Magicienii din Waverly Place” – ultimul episod din sezonul 3 in ajunul Anului Nou, la ora 08:00.

Familia  Russo este o familie obisnuita din Manhattan cu o singura mare diferenta… provin dintr-o lunga linie de magicieni iar in prezent, cei trei adolescenti – Justin, Alex si Max – trebuie sa invete cum sa-si stapaneasca puterile magice pentru a nu risca sa si le piarda in curand. Jerry si Theresa Russo sunt ocupati pana peste cap cu administrarea magazinului de sandwich-uri, Waverly Sub Station, avand grija  si de o casa plina de adolescenti nazdravani. Adauga la haosul zilnic si antrenamentul de magie tinut in secret in casa si vei vedea cat de complicata poate fi viata lor. Cu mult timp in urma, Jerry Russo a renuntat la puterile sale magice pentru a se casatori cu sotia sa muritoare, Theresa, dar acum cei trei copii ai lor arata semne ca au mostenit puteri de magician. Desi se straduieste sa-i invete pe tineri cum sa-si foloseasca puterile corect, Jerry provoaca fara voia sa tot felul de evenimente comice care, in loc sa-i educe pe copii il fac sa incalce primul regula dupa regula.

In timp ce Jerry ii supravegheaza pe cei trei tineri, incercand sa fie mereu cu un pas inaintea lor, Theresa ii incurajeaza sa invete si despre partea ei de familie si desi isi iubeste copiii, nu-i place ca au de-a face cu magia.

Nu pierde ultimul episod dublu al seriei a treia din  “Magicienii din Waverly Place” la ora 08:00 si 08:30 in Ajunul Anului Nou (31 decembrie). 

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme