- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
LIFESTYLERetetePiept de pui cu nuci

Piept de pui cu nuci

Se amesteca bine intr-o farfurie nuca rasa, pesmetul, salvia, sarea si praful de chilli. Faina se pune pe o alta farfurie. Intr-o farfurie se bate oul cu apa. Bucatile de piept se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet cu nuca. Se toarna ulei intr-o tigaie si se incinge. Se aseaza bucatile de piept in tigaie si se prajesc 4-5 minute pe fiecare parte pana devin auri. Carnea preparata se aranjeaza pe farfurii, sau pe un platou, se orneaza cu nuci si se serveste imediat.

Articolul precedentChec….ca la mama acasa
Articolul următorPasta de carne cu cartofi

Subscribe Today

GET EXCLUSIVE FULL ACCESS TO PREMIUM CONTENT

SUPPORT NONPROFIT JOURNALISM

EXPERT ANALYSIS OF AND EMERGING TRENDS IN CHILD WELFARE AND JUVENILE JUSTICE

TOPICAL VIDEO WEBINARS

Get unlimited access to our EXCLUSIVE Content and our archive of subscriber stories.

Exclusive content

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Latest article

More article

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme